"Beyaz Cennet" Doldu Turizmci Bayram Yaptı

DENİZLİ (AA) - İBRAHİM SÜZER - UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan ve "Beyaz Cennet" olarak adlandrılan Pamukkale’nin Kurban Bayramı'nda gördüğü ilgi otel işletmecilerini sevindirdi.

Termal suya davet Pamukkale'nin en vazgeçilmez unsurlarından biri olan termal suyun tıbben kanıtlandığını kaydeden Karakan, şöyle devam etti: "Geçmiş yıllarda ziyaret eden birçok misafirimiz termal sulardan yararlanıp, tekrar kullanmak istiyorlar. Birçok hastalığa iyi geldiği tıbbı açıdan da gerçekliği ortaya çıkmış durumda. Bununla birlikte ulaşım konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Pamukkale'ye bakıldığında birçok beş, dört ve üç yıldızlı otel var. Bunların yanında konaklanabilinecek oteller, moteller ve pansiyonlar mevcut. Fiyatların ise diğer turistlik bölgelerle karşılaştırıldığında daha uygun ve cazip. Dolayısıyla yurtiçi ve yurtdışından gelen turistlerin verilen hizmetlerden memnun şekilde ayrılacağına inanıyorum." Karakan, yerli ve yabancı turistleri bayramda Pamukkale’de şifalı sulardan faydalanmaya davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: