Beyaz cennet için 3 bin tanıtım parası

UNESCO'nun dünya kültür mirası listesinde yer alan Pamukkale'nin tanıtımı için yer altı Tanrısı Hades ve Hz. İsa'nın 12 havarisinden St. Philip'in resimlerinin bulunduğu 3000 tanıtım parası bastırıldı

UNESCO'nun dünya kültür mirası listesinde yer alan Pamukkale'nin tanıtımı için yer altı Tanrısı Hades ve Hz. İsa'nın 12 havarisinden St. Philip'in resimlerinin bulunduğu 3 bin tanıtım parası bastırıldı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyada bir eşi daha olmayan Pamukkale'yi daha çok kişinin ziyaret etmesini sağlamak için farklı tanıtım yollarına başvurduklarını söyledi.

Tarihi ve doğal güzelliklerin fark edilir hale gelmesinde tanıtımın önemine işaret eden Oklu, ''Tanıtım için mermerden hediyelik eşyalar ürettik. Beyaz Cenneti daha çok kişi ziyaret etsin istiyoruz, bunun için de CD, broşürlerin yanı sıra yer altı Tanrısı Hades ve Hz. İsa'nın 12 havarisinden St. Philip'in resimlerinin bulunduğu 3 bin tanıtım parası bastırdık'' dedi.

Reklam
Reklam

Paralarda yer alan Pamukkale travertenleri ve diğer resimlerin Denizli'nin ve Pamukkale'nin tanıtımı açısından önemine değinen Oklu, ''Yükte hafif pahada ağır ürünlerle Beyaz Cennet'in tanıtımın yapılmasının daha doğru olacağı düşünüyoruz. Bu tür tanıtım faaliyetlerini önümüzdeki dönemde daha fazla yapar hale geleceğiz. O paraları yanında taşıyan turistler yakınlarına gösterecek ve böylelikle daha çok tanınır olacağız'' diye konuştu.

(MUÇ-MUS-MV-EAY)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz