Beyaz Et Festivali Yeni Bir Kimlik Kazanacak

Bolu Belediyesi tarafından organize edilen "Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali"nin Bolu'ya ekonomik, sosyal ve bilimsel olarak katkısını artırmak amacıyla çalışma

Bolu Belediyesi tarafından organize edilen "Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali"nin Bolu'ya ekonomik, sosyal ve bilimsel olarak katkısını artırmak amacıyla çalışma başlatıldı.

Bolu Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, festivalin gelecek yıldan itibaren daha farklı, daha zengin bir içerik ve konseptte düzenleneceği kaydedildi.

Her yıl yoğun katılımların olduğu festivalin, ulusal basının gündeminde de geniş şekilde yer aldığı hatırlatılan açıklamada, "Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali Türkiye'de adından en çok söz ettiren, en çok haber olan festival olmayı başardı. Böylece hem beyaz et sektörünün önemine de dikkat çekildi hem de Bolu'nun tanıtımına önemli katkıda bulunuldu. Festivalimizin şehrimize ve sektörümüze katkısının parasal değerlerle ölçülemeyecek kadar büyük olduğu ortadadır" değerlendirmesine yer verildi.

Reklam
Reklam

"Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali, Türkiye'nin yüzde 35 üretimini karşılayan kentin beyaz et sektörüne 'Teşekkür' mahiyetinde düzenlediği bir festival olmuştur" ifadelerine yer verilen açıklamada, festivalin geçen yıl altıncısı düzenlendiği ve Bolu'yu Türkiye gündemine taşıdığı aktarıldı.

Festivalin 2013 yılında daha kapsamlı bir şekilde düzenleneceği vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:

"Belediye Başkanlığı olarak festivali'nin Bolu'ya ve beyaz et sektörüne, ekonomik, sosyal ve bilimsel olarak katkısını artırmak amacıyla çalışmalara başlandı. Önümüzdeki yıldan itibaren daha farklı, daha zengin bir içerik ve konseptte düzenlemeyi hedefliyoruz. Festivalimiz 2013 yılından itibaren daha güçlü, daha etkin bir kimlik kazanacak. Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali'nin, Bolu ve Türkiye ile bütünleşecek, Bolu'nun tüm zenginliklerini yansıtacak, sektörde örnek bir nitelik taşıyacak hale gelmesini arzu ediyoruz"

Muhabir: Zafer Göder / Abdülhamid Hoşbaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: