Beyaz Gezi başlıyor

Bağcılar Belediyesi, yaşadıkları ilçeyi tanımaları için vatandaşlara yönelik “Beyaz Gezi” düzenliyor. Yazın ara verilen Beyaz...

Bağcılar Belediyesi, yaşadıkları ilçeyi tanımaları için vatandaşlara yönelik “Beyaz Gezi” düzenliyor. Yazın ara verilen Beyaz Gezi programına ekim ayında yeniden başlandı. Geziye katılmak isteyenlerin mahalle konaklarına isim yazdırmaları yetiyor.
Bağcılar Belediyesi, vatandaşlara yönelik, yaşadıkları ilçeyi tanımaları için Beyaz Gezi düzenliyor. Yaz döneminde ara verilen gezi ekim ayında yeniden başlatıldı. Geziye katılmak isteyenlerin kendi mahallesindeki mahalle konağına isim yazdırması gerekiyor. İsim yardıran vatandaşlar Bağcılar Belediyesi tarafından sağlanan servis araçlarıyla ilçedeki önemli tesisleri geziyor. Tesisler hakkında bilgi veren rehberler eşliğinde gerçekleştirilen gezi Koca Yusuf Parkı’nda sona eriyor.
Bağcılar’ın yaklaşık 740 bin nüfusu ile İstanbul’un en büyük ilçesi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Belediye olarak önemli çalışmalar yapıyoruz. Kültür merkezlerimiz, park ve bahçelerimiz, sosyal tesislerimiz ve konaklarımız var. Ancak vatandaşlarımızın büyük çoğunluğu buraları bilmiyor. Beyaz Gezi ile vatandaşlarımıza bu tesislerimizin tanıtımını yapıyor ve buralardan nasıl yararlanabileceklerine ilişkin bilgiler veriyoruz. Nihayetinde bu tesisleri hemşehrilerimize hizmet vermeleri için yapıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz