Beyaz Moto X’in Render görüntüsü yayımlandı

Moto X, birden fazla renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Siyah modelinin ardından şimdi de beyaz model kendini gösterdi.

Moto X duyurulduğundan bu yana genelde siyah renkli modeliyle ilgili daha fazla görsel gösterildi. Beyaz renkli Moto X ise Eric Schmidt’in elinde görülmüş, ancak yakından incelenememişti. Yeni yayımlanan görsellerde ise nihayet beyaz modele yakından göz atma fırsatı buluyoruz.
Daha önce Google yöneticisi ve icra kurulu başkanı Eric Schmidt’in elinde görülen modelle birebir aynı olduğu gözlenen beyaz modelin, siyah rengi tercih etmeyen kullanıcılar için iyi bir alternatif olacağı düşünülüyor. Daha önce sızdırılan bilgilere göre Moto X bu renkler dışında 3 farklı renk ile daha piyasaya sürülücek. Bu renklerin mavi, kırmızı ve mor olacağı da sızdırılan diğer bilgiler arasında. Tabii alternatiflerin bu renklerle sınırlı kalıp kalmayacağı ile ilgili kesin bir yargıya varmak kolay değil. Neyse ki 1 Ağustos’ta yapılacak olan Moto X duyurusunda tüm bilgiler açığa çıkacak. Yani biraz daha sabretmemiz gerekiyor.

Reklam
Reklam

Moto X İçin Tanıtım Tarihi Verildi