Beyaz Show yeni bölümü bu akşam da yok

Sevilen talk show programı Beyaz Show yeni bölümü ile ilgili flaş bir karar alındı. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Beyaz Show bu hafta da yok. Peki Beyaz Show neden yok?

Kanal D'nin 20 yıldır aralıksız devam eden eğlence programı Beyaz Show'un yeni bölümüyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Beyaz Show'un fragmanının kaldırılması ve yayın akışında yer almaması üzerine; 'Beyaz Show neden yok, yayınlanmayacak mı?', 'Beyaz Show bitti mi?' gibi sorular gündeme geldi. Ankara'da yaşanan patlama sonrası Türkiye yine yasa büründü. 17 Şubat akşamı yaşanan terör saldırısında 28 kişi hayatını kaybetti, 61 kişi de yaralandı. Şehit haberlerinin ardından pek çok kanal yayın akışında değişikliğe gitti. Türkiye'nin en çok izlenen kanallarında Kanal D'deki birçok eğlence programı iptal edildi. Bunlardan biri de Beyaz Show oldu. 19 Şubat Cuma günü ekrana gelecek olan Beyaz Show yeni bölümü, 26 Şubat 2016 Cuma gününe ertelendi.

26 ŞUBAT BEYAZ SHOW KONUKLARI

En son 7 Şubat'ta ekrana gelen Beyaz Show'a; pop müziğinin sevilen ismi Mustafa Ceceli, ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, Aşkım Kapışmak ve oyuncu Derya Şensoy konuk olmuştu. Önümüzdeki hafta ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek olan Beyaz Show'un konukları ise şu isimler; Beyaz Show bu hafta; yarattığı tiplemeleri sanat dönüştüren, stand uplarıyla kırmaktan geçireni, filmleriyle gişeleri alt üst eden, sesiyle kendisine hayran bırakan adam Ata Demirer, tavernaların kralı yaşayan efsane Cengiz Kurtoğlu, doğallığın ve samimiyetin vücut bulmuş hali teknik direktör Şota Arveladze, komedi tiplerinin olmazsa olmaz kadın oyuncusu Büşra Pekin.