Beyaz Şov'un sırrı!

Beyazıt Öztürk, 12 yıl boyunca yaptığı programında dışarıdaki yaşamından daha özgür olduğunu söyledi. Öztürk, programın bu kadar uzun sürmesinin sebeplerini de sıraladı.

Televizyon gazetesinin haberinde, Başak Sayan 'Kayıt Dışı' isimli programı için Beyaz Show'un stüdyo arkasını ziyaret etti. Geçen programın sezon finalini yapan Beyazıt Öztürk, bu sezon herhangi bir sorun yaşamamanın ve iyi bir sezon geçirmenin mutluluğu içinde olduğunu söyledi.

12 yıl boyunca Beyaz Show ile ekranlara gelen Beyazıt Öztürk, bunun bir formülü olmadığını vurguladı ve programın bu kadar uzun süre devam etmesini şu sebeplere bağladı: "Program sırasında kendimi izleyenlerin yerine koyuyorum. Sıkıldılar mı acaba, acaba fazla mı eğlendik tadı mı kaçıyor diye... Bir iç ayarı oluyor, ayarsız yaptığın zaman o çok kötü bir yere gidiyor. Bir ikincisi ve en önemlisi de samimiyet" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Beyaz, programda kendisini dışarıda olduğundan daha rahat hissettiğini belirterek, "Benim işim Beyaz Show. Ben ondan aldığım kadar keyfi hiçbir şeyden alamam. Dışarıda Beyaz Show bittiği andan sonra yaşadığım anlar benim daha özgürlüğümün kısıtlandığı anlar. Benim en özür olduğum dakikalar Beyaz Show içindeki 2 saat. Tamamen kendim. Dışarıda imza, resim başka bir şey. Burada tabii daha istediğimi yapabiliyorum. Daha rahatım. Ben Beyaz Show'da burnumu bile ellerim, bir şey yaparım. Terledim diyebilirim. Dışarıda öyle bir durumum çok fazla olmuyor. Dışarıda insanlar seni daha farklı görmek istiyorlar."

undefined