Beyazay Derneği Diksiyon Kursları Açıyor

Eğitimi kendine vizyon edinen Türkiye Beyazay Derneği Samsun Şubesi okulların tatile girmesiyle beraber güzel ve...

Eğitimi kendine vizyon edinen Türkiye Beyazay Derneği Samsun Şubesi okulların tatile girmesiyle beraber güzel ve etkili konuşma(diksiyon) kursu açıyor.

Türkiye Beyazay Derneği Samsun Şube Başkanı Ali İmalı yaptığı açıklamada bireylerin toplumda kendilerini daha iyi ifade edebilmelerinin, daha aktif ve fark edilebilir olmalarının sağlıklı ve kolay iletişimle olacağını, bunun da güzel ve etkili konuşma ile gerçekleşeceğini belirtti. İmalı, “Bizler de dernek olarak bu eksikliğin giderilmesi için eğitim faaliyetlerimiz kapsamında güzel ve etkili konuşma(diksiyon) kursları açma kararı aldık” dedi.

Reklam
Reklam

Engellilerin insanlarla birlikte hareket edebilmelerini önemsediklerini ifade eden İmalı, açılacak olan bu kurstan engelli olmayan bireylerin de yararlanabileceklerini belirtti. Ali İmalı, gelecek talepler doğrultusunda kursların hafta içi ve hafta sonu olarak programlanacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: