Beyazay Derneği Engelliler İçin Piknik Programı Düzenledi

Türkiye Beyazay Derneği Kütahya, Tavşanlı ve Simav şubeleri işbirliğinde Tavşanlı Şaban Dede mesire alanında engelliler...

Türkiye Beyazay Derneği Kütahya, Tavşanlı ve Simav şubeleri işbirliğinde Tavşanlı Şaban Dede mesire alanında engelliler için piknik düzenledi.

Kütahya, Tavşanlı ve Simav’dan hareket eden otobüslerle Tavşanlı ilçesi Şaban Dede piknik alanına ulaşan engelli vatandaşlar ve aileleri tanışma, kaynaşma ve doğa ile baş başa kalmanın sevincini yaşadı.

Engellilerin piknik programına Türkiye Beyazay Derneği Ege Bölge Başkanı Ali Rıza Soyaslan da eşlik etti. Soyaslan, piknik programında Kütahya Beyazay Şube Başkanı Halil Bilgiç,Tavşanlı Şube Başkanı Fatih Paşal, Simav Şube Başkanı Yavuz Oturakkaya ve Onursal Başkan Ömer Akın’a, engellilere yönelik başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Reklam
Reklam

Piknik programından sonra Kütahya ve Tavşanlılı engelliler arasında dostluk maçı yapıldı. Dostluk maçından sonra engelliler Tavşanlı Ekmekçi Dede Türbesi, Moymul Balıklı Parkı ve Mülayim Tepe türbeleri ziyaret edilerek dualar etti ve gezdi.

Düzenlenen piknik ile ilgili Beyazay Derneği Tavşanlı şube başkanı Fatih Paşal bir değerlendirmede bulundu. Engellileri sosyal yaşamın her şunları aşamasına katmak istediklerini kaydeden Paşal, “Düzenlediğimiz bu tür piknik ve çeşitli sosyal aktivitelerle engellilerimizi sosyal hayatın her aşamasına katmak istiyoruz. Engellilerimizin yalnız olmadığını her zaman ve her yerde göstermek istiyoruz. Engellilerimizle hayatı birlikte paylaşmak ve birlikte yürümek istiyoruz. Kütahya’dan, Tavşanlı ve Simav’dan pikniğimize katılan engelli kardeşlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Paşal piknik organizasyonuna destek olan Hatıplar Sarrafiye, Tavşanlı Ticaret Oda Başkanı Davut Efe’ye, Vahdet Mandırasına ve Bimpaş’a teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: