Beyazay Derneği, Engellilere 'Hastalar Risalesi' Hediye Edecek

Beyazay Derneği ve Çare Derneği’nin Kütahya temsilcilikleri tarafından engellilere 'Hastalar Risalesi' hediye edilecek.Beyazay Derneği Kütahya...

Beyazay Derneği ve Çare Derneği’nin Kütahya temsilcilikleri tarafından engellilere 'Hastalar Risalesi' hediye edilecek.

Beyazay Derneği Kütahya Onursal Başkanı Ali Rıza Soyaslan, “Bediüzzaman Said Nursî'nin Kur’an’dan istifade ederek yazdığı ve 'Hastalar Risâlesi' ismini verdiği küçük kitap, ruh beden ilişkisine dayalı yardımcı, iyileştirici teknikleri içermektedir. Engelli hastalar ve engelli hasta bakıcılar bu kitabı okuduklarında hastalıkların, engelliliklerinin nimet olan yönlerini fark edeceklerdir. Risale-i Nurlar hastalıklar için reçetedir. O zaman bizim görevimiz de ihtiyaç sahibi hasta engelli ve hasta engelli bakıcılara ulaşmak olmalıdır. Allah’ın izniyle hayırlı bir hizmete start veriyoruz. Kütahya, Tavşanlı ve Simav’da bulunan yatalak engelli kardeşlerimize, hasta engelli bakıcı anne, babalara dağıtılmak üzere 300 hastalar risalesi kitapçığı dağıtacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Risaleleri temin eden Çare Derneği Yönetim Kurulu’na teşekkür eden Soyaslan, "Asrımızın en büyük hastalığı 'imansızlık' hastalığıdır. Bizler bu anlayış doğrultusunda bu görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizim ulaşamadığımız engelli kardeşlerimize de komşularının sahip çıkmasını istirham ediyoruz." şeklinde konuştu.

Konuşma sonunda Çare Derneği Kütahya Temsilcisi Recep Bilge, risaleleri Beyazay Derneği Tavşanlı Şube Başkanı Fatih Paşal’a takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: