Beyazay Derneği’nden Ak Parti’ye Ziyaret

Türkiye’nin ilk görme engelli milletvekili olan, Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı, 22. ve 23. dönem...

Türkiye’nin ilk görme engelli milletvekili olan, Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı, 22. ve 23. dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç’ı makamında ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen heyet, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç tarafından karşılandı. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan İl Başkanı Altaç, Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini söyledi. Türkiye Beyazay Derneği’nin Diyarbakır şubesinin kurulma aşamasında olduğunu kaydeden Altaç, her zaman için derneğin yanında olacaklarını ifade etti. Altaç, “Ülkemizin geleceği açısından sivil toplum örgütlerinin güçlenmesi gerektiğine, bizlerinde hükümet olarak daha fazla destek vermemiz gerektiğine inanıyoruz. İnşallah bunları hep birlikte yaşayacağız. Sivil toplum kuruluşları Diyarbakır’da olabildiğince siyasetin içerisindedir. Yeri geldiğinde biz ülke meseleleri hakkında olaylara sağduyulu ve objektif yaklaşabilecek sivil toplum kuruluşlarına ihtiyaç duyuyoruz. İnşallah derneğiniz bölgemiz ve ilimiz açısından hayırlı olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ise, kendilerini kabul ettiği için İl Başkanı Altaç’a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: