Beycuma Cezaevi’ndeki Nakil Tamamlandı

Zonguldak’taki Beycuma Cezaevi’nde çıkan yangının ardından başlatılan mahkum nakli, cezaevinden son olarak çıkartılan 25 mahkum...

Zonguldak’taki Beycuma Cezaevi’nde çıkan yangının ardından başlatılan mahkum nakli, cezaevinden son olarak çıkartılan 25 mahkum ile tamamlandı.

Zonguldak’ın Beycuma beldesindeki cezaevinde dün akşam saatlerinde yangın çıkmış, 4 bloktan oluşan cezaevinin 1 bloğunun çatısı tamamen yanaken, cezaevindeki kalan 425 mahkumun ise Ankara, Karabük, Bartın ve Bolu cezaevlerine nakline başlamıştı. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren nakil işlemi, sabah 09.30 sıralarında cezaevi araçlarına konulan son 25 mahkum ile tamamlandı. Cezaevlerinden nakil edilen mahkumların listesi ise cezaevi önündeki çay ocağının camlarına asıldı.Bazı mahkum yakınları yine cezaevinin önüne gelirken, okuma yazma bilmeyen mahkum yakınlarına ise gazeteciler yardımcı oldu.

Reklam
Reklam

Öte yandan, günün ilk ışıkları ile birlikte boyutu daha da ortaya çıkan yangında kül olan çatının yeniden yapılması ve zarar gören bloğun ise tadilatının yaklaşık 3 ayda yapılması planlanıyor. Mahkumların ise çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden geri getirileceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz