Beydağ Belediyesi’ne 18 Metre Merdivenli İtfaiye Aracı

Beydağ Belediyesi araç parkını genişletmeye devam ediyor. Geçen yıl kamyonlarından birini itfaiye arozözüne dönüştüren Beydağ...

Beydağ Belediyesi araç parkını genişletmeye devam ediyor. Geçen yıl kamyonlarından birini itfaiye arozözüne dönüştüren Beydağ Belediyesi son olarak filosunu 2013 model yeni itfaiye aracıyla güçlendirdi.

Yaklaşık 250 bin TL’ye mal olan yeni itfaiye aracı 18 metrelik uzun merdiveni, 6 ton su, 250 litre köpük kapasitesi ile Beydağ’a hizmet verecek. Köylerle birlikte hizmet alanı genişleyen Beydağ Belediyesi’nin 2013 model Mercedes marka yeni itfaiye aracı bölgedeki olası yangınlara hızır gibi yetişmeye hazır.

Reklam
Reklam

İtfaiye aracı sayısının 3’e yükseltildiğini belirten CHP’li Beydağ Belediye Meclis Üyesi Feridun Yılmazlar, “Belediyemize kazandırılan yeni araç ile itfaiyemiz güçlendirildi. 18 metre uzunluğundaki sepetli merdiveniyle yangın, mahsur kalma gibi olaylarda büyük kolaylık sağlayacak aracımızla birlikte Beydağ’ın üç itfaiye aracı her an göreve hazır şekilde bekliyor. Beydağ merkezin yanı sıra köyler ve diğer ilçelerin de hizmetinde olan aracımız önemli bir eksikliği de giderecek. Hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: