Beydağ Belediyesi’nin Araç Filosu Yüzde Yüz Genişledi

Beydağ Belediyesi, üç yılda satın aldığı 9 araçla araç parkını genişletti. Kamyon, kamyonet, vidanjör, kepçe,...

Beydağ Belediyesi, üç yılda satın aldığı 9 araçla araç parkını genişletti. Kamyon, kamyonet, vidanjör, kepçe, çöp kamyonu, cenaze aracı ve seleli motosikletin yanı sıra makam aracı ile filosu genişleyen Beydağ Belediyesi yeni bir çöp kamyonu için de kolları sıvadı.

Beydağ’ın temel belediye hizmetleri bakımından geri kalan bölgelerinde çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, "Fen İşleri ekiplerimizce ilçemizin birçok ayrı noktasında sürdürdüğümüz çalışmalarımıza ek olarak ilçemizin daha modern, daha temiz görünümü için de araç parkımızı genişlettik. Göreve geldiğimizde dokuz olan araç sayısını bir kat daha artırarak 18’e yükselttik. Bunu yaparken de belediye bütçemize en az yük olacak şekilde hareket ettik. Halkımıza daha kaliteli hizmet vermek adına belediyemizin araç ve ekipmanlarını artırmaya ve yenilemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: