Beydeş: Karşıyaka Belediyesi Hizmet Yerine Zulüm Üretiyor

AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Karşıyaka Belediyesi’nin ilçedeki bazı sokaklarda gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarının uzun süredir...

AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Karşıyaka Belediyesi’nin ilçedeki bazı sokaklarda gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarının uzun süredir tamamlanamamış olmasına tepki gösterdi.

Teşkilat adına yazılı bir açıklama yapan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Beydeş, yaklaşık 2 ay önce Karşıyaka 1728 sokakta başlatıldığını belirttiği altyapı ve kilit parke döşeme hizmetinin henüz tamamlanamamış olmasına isyan etti. “Karşıyaka Belediyesi hizmet değil zulüm üretiyor” diyen Beydeş, şu ifadelerde bulundu; “Karşıyaka Çarşı’nın en önemli bağlantılarından olan 1728 sokakta yaşayanlara, esnafa ve bu sokağı dolaylı yollardan kullananlara karşı yapılan bu vurdumduymazlık ve saygısızlık sabırları taşırmıştır. Sokak sakinleri ve esnaf ayağa kalkmıştır. Belediye çalışanları ile tartışmalar hat safhaya varmıştır. Vatandaş, defalarca Karşıyaka Belediyesi’ne ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na müracaat ettiklerini fakat kendilerine dönüş dahi yapılmadığından bahsetmektedir. Bu nasıl belediyeciliktir, bu nasıl anlayıştır çözemedim.” dedi.

Reklam
Reklam

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ın toplu nutuk atmaktan başka bir iş yapmadığını ileri süren Beydeş, “Sayın Durak’ın yaptığı tek şey partilileri ile yaptığı toplantılarda kürsüden nutuk atmak, Karşıyaka hakkında toz pembe tablolar sunmak” dedi. Beydeş sözlerine şöyle devam etti; “Sayın Cevat Durak nutuk atmayı pek sever. Kendisine muhalefet edenleri de küçümser. Kelime oyunlarının arkasına sığınıp gerçekleri örtmeye çalışır. Ak Parti Karşıyaka Teşkilatı olarak başkanın yıllardır vaat edip neticede yapamadıklarını belgeleri ile ortaya çıkardığımız muhalefet tarzımız vatandaş tarafından takdirle karşılanırken Sayın Durak muhalefetimizi 'çaresiz muhalefet çırpınışları' olarak yorumlamaktadır. Biz yine de buradan Sayın Durak’a soruyoruz, 1728 sokak neresidir biliyor musunuz? Biliyorsanız başkanlık sarayından çıkıp zahmet edip 300 metre yürüyerek bu vatandaşların dertlerini niye dinlemediniz? Yoksa nasıl olsa seçim gezisi için dolaşacağım şimdi kaosun içine girip puan kaybetmeyeyim diye mi düşündünüz? 1728 sokağı bir türlü tamamlayamamanızın faturası yine İZSU’ya mı çıkacak? Parke taş döşeme makinemizi 1728 sokakta da çalışırken görmedik, o makineyi mostralık olsun diye mi aldınız? Hadi gel beraber 1728 sokağı gezelim. Size sorduğumuz sorulara yanıt vermiyor ve ‘çırpınış’ olarak yorumluyorsunuz. Ancak yanılıyorsunuz. Bu soruları size biz değil sokak sakinleri ve esnaf soruyor. Dolayısıyla sizi hizmet getiriyorum dediğiniz sokaklara davet ediyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: