Beydoğmuş Köyü'nde sel afeti

Elazığ Valisi Muammer Erol, sel afeti yaşayan Merkez Beydoğmuş Köyü Keyken Mezrası’nda incelemelerde bulundu.

Merkeze bağlı Beydoğmuş Köyü Keyken Mezrası’nda akşam saatlerinde dolu yağışının ardından oluşan sel suları mezradaki ahırları basması sonucu küçükbaş hayvanlar telef oldu.

Mezraya giden Vali Muammer Erol, afetten zarar gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Vatandaşlardan zarar ve ziyanları hakkında da bilgi alan Vali Erol, “Can kaybı olduğu” şeklindeki ihbarlar üzerine beraberinde İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Özel İdaresine ait ekiplerle hemen köye gelerek incelemelerde bulunduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Vali Erol, "Allah`a şükür can kaybımız yok. Yoğun yağış derenin önünü taş ve kayalarla kapatınca suyun yönü ahırların olduğu bölgeye kaymış. Burada bulunan ahırları sular basmış ve küçükbaş hayvanlar telef olmuş. Gerekli çalışmalar ilgili birimler tarafından yürütülüyor" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz