Beykent'e "Meydan Park" Yapılacak

Şehitkamil Belediyesi, Beykent ikinci bölgede vatandaşların hizmetine sunulmak üzere "Meydan Park" yapıyor.

Şehitkamil Belediyesi, Beykent ikinci bölgede vatandaşların hizmetine sunulmak üzere "Meydan Park" yapıyor.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Beykent ikinci bölgede yapılacak olan "Meydan Park" 13 bin 145 metre kare alan üzerine kurulacak. Parkın içerisinde fitness alanı, seyir terası, koşu parkuru ve 650 metre kare büyüklüğünde çocuk oyun grubu yapılacak.

Açıklamada, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun da Beykent'te yapılan park alanında incelemelerde bulunarak çalışmaları yakından takip ettiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Görüşlerine yer verilen Fadıloğlu, Beykent birinci bölge yapıldığında diğer sosyal ünitelerin yokluğunda vatandaşların yaklaşık 3,5 yıl sıkıntı çektiğini dile getirdi.

Fadıloğlu, şunları kaydetti:

"Yapılan planlama neticesinde Beykent ikinci bölgenin girişinde caminin yanında bulunan yaklaşık 30 dönümlük alan vatandaşların ihtiyacını karşılamak üzere belediyemiz tarafından yeşil alan olarak planlanıyor. Yani buradaki konutlar bitmeden yeşil alan vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Her zaman söylediğimiz gibi idarelerin vatandaşların ihtiyacını belirleyip ona göre hareket etmesi gerekiyor. Biz de Beykent ikinci etapta vatandaşlarımızın yeşil alan ihtiyacını karşılamak üzere önceden böyle bir çalışma gereği duyduk. Yani vatandaşlarımız konutlarına geçtiği anda yeşil alanlarına da kavuşmuş olacaklar. Ayrıca Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın izni olursa Beykent 1 ve Beykent 2 alanlarının arasında kalan ormanlık alanı Dülük Tabiat Parkı'nda yaptığımız gibi mesire alanı yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı düşünüyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Orhan Çiçek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: