Beyköy Belediyespor Almanya’da

Beyköy Belediyesi Karate Takımı, 14-16 Eylül 2012 tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek ‘Banzai Deutch...

Beyköy Belediyesi Karate Takımı, 14-16 Eylül 2012 tarihleri arasında Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek ‘Banzai Deutch Cup’ Karate turnuvasında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek.

Beyköy Belediye Spor Kulübü Sporcuları İstanbul’da gerçekleştirilen İstanbul Open Turnuvasında başarılı olmalarından dolayı Karate Milli Takımlar Teknik Kurulu tarafından bu müsabakalara katılmaya hak kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü Mehmet Albayrak eşliğinde Beyköy Belediyesi Karate Takımından 6 sporcu Almanya’da düzenlenecek turnuvaya katılacak.

Reklam
Reklam

‘Banzai Deutch Cup’ Karate turnuvasına Hilal Er, Merve Çavdaro, Nalan Parlak, Tuğçe Küçük Beyköy Belediyespor kulübünden, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübünden Fatma Kılıç, Albayrak Spor Kulübünden de Muhammet Emin Gönül katılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü Mehmet Albayrak, “Almanya’da düzenlenecek olan turnuvada ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Beyköy Belediye Başkanımızın destekleri ile bu çocuklarımız meslek sahibi oldular. Artık karate dendiğinde Beyköy’ün adı geçer hale geldi. Maddi ve manevi hiçbir desteğini esirgemeyen Beyköy Belediye Başkanımız Osman Kılıç’a teşekkür ediyorum. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Faruk Şiran ve Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz’un da desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: