Beyköyspor’un 3. Lig Umudu Sürüyor

3. Lig’in kapısından dönen BAL’da mücadele edecek olan Beyköy Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Kılıç, yeni...

3. Lig’in kapısından dönen BAL’da mücadele edecek olan Beyköy Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Kılıç, yeni sezona aynı takım kadrosu ile devam etmek istediğini açıkladı. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda küçük bir bütçe ile mücadelelerini sürdüreceklerini kaydeden Kılıç, henüz oyuncular ve teknik direktör ile masaya oturmadıklarını belirtti.

Başkan Osman Kılıç, yeni sezonda aynı kadro ile devam etmek istediklerine dikkat çekerek “Ankara’da yapılan play-off maçından bir hafta sonra futbolcularla bir mangal partisi yaptık. O toplantıda çocuklara ve hocalara şunu söyledim. ‘Ben aynı takımı korumak istiyorum. Aynı takımla önümüzdeki sezon top oynamak istiyorum. Ama profesyonel bir takımda oynayacak oyuncu arkadaşlarımıza da asla engel değiliz’ şeklinde bir teklif sundum. Ama bütün oyunculardan benimle görüşmeden başka bir takıma gitmemelerini istedim” dedi.

Reklam
Reklam

Henüz ne oyuncularla ne de hocayla masaya oturmadıklarını belirten Kılıç şöyle devam etti: “Şu anda ne hocayla ne futbolcularla bir görüşme yapmadık. Ben aynı hoca ile devam etmek istiyorum. Anlaşamayabiliriz. Çünkü bu işin parasal yönü de var. Bizde çok para yok. Küçük bütçelerle bu işi yapacağız. Geçtiğimiz yılda böyle yapmıştık. Rakamsal anlamda anlaşamadığımız insanlar olabilir. Ancak biz mevcut takımla devam etmek istiyoruz.”

Play-off’un kendilerini mağdur ettiğini dile getiren Kılıç, Bartın ve Diyarbakır ile ortak bir çalışma yaparak federasyondan 3. lige çıkmayı talep ettiklerini açıkladı. 3. lig umutlarının hala devam ettiğini ifade eden Kılıç şunları kaydetti: “Türkiye genelinde Bölgesel Profesyonel Lig olsun mu olmasın mı tartışması başladı. Federasyon bununla ilgili toplanacaktı, toplanamadı. Bizim en azından 13 grupta şampiyon çıkmış takımların bir üst lige alınması ile ilgili bir talebimiz var. Play-off’ta oynadık ama burada bir haksızlık var. Play-off bizi mağdur etti. Bizim gibi 5 takımı mağdur etti. Mağdur olan takımlardan biri de Öz Diyarbakır Spor biz Düzce, Bartın ve Diyarbakır milletvekillerinin de katılımıyla Bartın, Beyköy ve Diyarbakır olarak üçlü bir çalışma yaptık. Diğer kulüpler ile de görüşerek 17 kulübün itiraz dilekçesini federasyona gönderdik. 3. lige çıkamayan bu takımları bu gruba alın şeklinde bir talebimiz oldu. Onlardan bize bir cevap gelmedi. Bu cevabı bekliyoruz.”

Reklam
Reklam

Kılıç, 3. lige çıkamasalar da BAL’da Düzce’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek “Biz meclis, milletvekilleri ve bakan bazında federasyona bir baskı uyguladık. Mağduriyetimizin giderilmesi için. 3. lig umudumuz hala devam ediyor. Eğer olmazsa biz yine BAL’da Akçakoca ile birlikte ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz yine grupta lider olmak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: