Beykoz Belediyesi'nden Çocuklara 500 Bisiklet

Beykoz Belediyesince yeni-eğitim öğretim yılı açılışında, ilçedeki başarılı öğrenciler ile ihtiyaç sahibi 500 çocuğa bisiklet dağıtıldı.

Beykoz Belediyesince yeni-eğitim öğretim yılı açılışında, ilçedeki başarılı öğrenciler ile ihtiyaç sahibi 500 çocuğa bisiklet dağıtıldı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçedeki okullarda ilk üç arasında yer alan başarılı öğrenciler ile belediyenin sosyal masa bürosunda kaydı bulunan ihtiyaç sahibi çocuklar bisikletle ödüllendirdi. Belediye önünde düzenlenen bisiklet dağıtım törenine, Kaymakam Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, belediye başkan yardımcıları ve veliler katıldı. Belediye Başkanı Çelikbilek, eğitimde başarının artması için öğrencileri farklı şekilde ödüllendirdiklerini belirterek, bisiklet dağıtımıyla öğrenci ve gençleri spora yönlendirmeyi amaçladıklarını kaydetti. Çelikbilek, spora teşvik için Karlıtepe Mesire Alanı, Küçüksu Çayırı, Ortaçeşme ve Sultaniye'de bisiklet parkurları kuracaklarını da ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: