Beykoz TODEM Bin Çocuğu Sevindirecek

İSTANBUL (A.A) - Beykoz Toplumsal Destek Merkezi'nce (TODEM) ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi bin çocuk bayramlık giysilere kavuşturulacak.

İSTANBUL (A.A) - Beykoz Toplumsal Destek Merkezi'nce (TODEM) ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi bin çocuk bayramlık giysilere kavuşturulacak.

Beykoz Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in de katıldığı etkinlikte ihtiyaç sahibi 500 çocuğa bayramlık giysiler hediye edildiği belirtildi.

Ramazan Bayramı'na kadar ihtiyaç sahibi ve yetim bin çocuğun TODEM tarafından giydirilmesinin hedeflendiği aktarılan açıklamada, Çelikbilek'in "Ramazan ayı hayır ve dua ayı. Bugün burada 500 çocuğumuzu bayram hediyesi vererek, sevindirdik. Ramazan Bayramı'na kadar bin çocuğumuzu giydireceğiz. Ne kadar çok kişiye ulaşırsak biz de o kadar mutlu oluyoruz. TODEM'in sürekli hareketli olmasını istiyoruz. Okul dönemlerinde de çeşitli yardımlarımız olacak. Böylelikle burası ihtiyaç sahiplerine canlılık katacak, sosyal hayatlarına destek olacak" ifadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: