Beykoz'da Belediye Kurslarına Kayıtlar 15 Ocak'ta Başlayacak

İSTANBUL (A.A) - Beykoz Belediyesi'nin kültür-sanat ve eğitim kurslarına yeni dönem kayıtlar 15 Ocak 2013'te başlayacak.

İSTANBUL (A.A) - Beykoz Belediyesi'nin kültür-sanat ve eğitim kurslarına yeni dönem kayıtlar 15 Ocak 2013'te başlayacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yeteneklerini geliştirmek isteyen ilçe sakinlerine rehberlik etmek, öğrencilere derslerinde takviye sağlamak amacıyla açılan kurslardan bugüne kadar 12 bin kişi ücretsiz yararlandı.

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Kavacık Hizmet Binası ve Tokatköy Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen kurslar, herkesin katılımına açık.

Kurslarda, İngilizce, matematik, Türkçe, fen bilgisi, Arapça, tiyatro, hızlı okuma, diksiyon, gitar, bağlama, keman, İspanyolca, ney, Osmanlıca, kaligrafi, fotoğrafçılık, genel muhasebe, kimya, coğrafya ve biyoloji alanlarında eğitim veriliyor.

Reklam
Reklam

Rusça, Fransızca, Almanca ve kemençe derslerinin ilave edileceği kurslara yeni dönem kayıtları, 15 Şubat 2013'te sona erecek.

Muhabir: Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz