Beykoz'da "Bir Fikrim Var" Proje Yarışması

İSTANBUL (A.A) - Beykoz Belediyesi ödüllü "Bir fikrim var" proje yarışması düzenledi.

İSTANBUL (A.A) - Beykoz Belediyesi ödüllü "Bir fikrim var" proje yarışması düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Beykoz'un gelişen turizm, eğitim, spor ve kültür kenti vizyonuna ilçe sakinlerinin katılımını sağlamayı ve ilçeyi içinde yaşayan paydaşlarıyla birlikte güzelleştirmeyi, kent hizmetlerine yeni yaklaşımlar getirmeyi hedefledikleri bildirildi.

Açıklamada, ilçenin gelişen vizyonuna dikkati çekmek, kent hizmetleri konusunda uygulanabilir orijinal projeleri tespit etmek ve hayata geçirmek amacıyla düzenlenen yarışma, "Kurumsal Gelişim Projeleri", "Çevre ve Alt Yapı Projeleri", "Sosyo-Ekonomik ve Kültürel Projeler", "Yapı İşleri Mimari Projeler", "Ulaşım Hizmetleri", "AB ve Uluslararası İlişkiler" ve "Basın-Yayın ve Tanıtım İşleri" başlıklarından oluşuyor.

Reklam
Reklam

Beykoz'da ikamet etmek koşuluyla 18 yaş ve üstündeki herkesin ve tüm kurumların katılımına açık olan yarışmada, birinciye 10 bin lira, ikinciye 7 bin 500 lira, üçüncüye ise 5 bin lira ödül verileceği belirtildi.

Jüri tarafından takdir edilen 5 proje ise biner lira ile ödüllendirilecek. Her bir katılımcı ilgili kategoriye en fazla 2 proje ile başvurabilecek.

Başvurular 28 Şubat'a kadar "www.beykoz.bel.tr" adresinde yer alan katılım formunun doldurulması ve ilgili evrakların Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne şahsen teslim edilmesiyle yapılabilecek.

Muhabir: Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: