Beykoz’da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Beykoz’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil karşı şeride geçerek, başka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı....

Beykoz’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil karşı şeride geçerek, başka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Beykoz Riva Yolu’nda meydana geldi. İddiaya göre, Miraç Eyüpoğlu, 34 EV 1163 plakalı otomobille Beykoz istikametine ilerlediği sırada otomobilin hakimiyetini kaybederek, Riva istikametine gitmekte olan Murat Ceylan yönetimindeki 34 GH 3195 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada Miraç Eyüpoğlu hurdaya dönen otomobilde sıkışırken, Murat Ceylan da yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Kavacık İtfaiyesi ekipleri, Eyüpoğlu’nu sıkıştığı yerden kurtardı. Eyüpoğlu, yapılan ilk müdahalenin ardından olay yerine gelen ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, Ceylan için olay yerine ikinci bir ambulans istendi. Bu sırada yoldan geçmekte olan bir vatandaş, kazayı görüp yaralılara yardım etmek için durdu. Olay yerine gelen ilk sağlık ekiplerinin Ceylan’ın koluna taktığı serumu uzun süre tutan vatandaş, sağlık ekipleri gelene kadar yaralı sürücünün başından ayrılmadı. Bir diğer vatandaş da, Ceylan’ın çalan telefonuna cevap vererek, yakınlarına kaza yapan Ceylan’ın sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Bir süre sonra olay yerine gelen ikinci sağlık ekibi, yaralı sürücünün sağ bacağına atel uygulaması yaptıktan sonra Ceylan’ı ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Reklam
Reklam

Dursun Kaya isimli görgü şahidi, Eyüpoğlu’nun kullandığı aracın birden şeridinden çıktığını ifade ederek, “Sanki uyuyordu. Bir anda diğer şeride geçerek, karşıdan gelen arabayla çarpıştı. Çarpma sonucunda iki sürücü de yaralandı” şeklinde konuştu.

Kaza sonrasında araçlardan yola akan yağ, kumlama çalışmasıyla temizlendi. Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz