Beylikdüzü Belediyesi İlk Çanakkale Gezisini Gerçekleştirdi

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği kültür gezileri, Çanakkale ile devam ediyor. İlçeden her gün 5 otobüsle Çanakkale'ye...

Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği kültür gezileri, Çanakkale ile devam ediyor. İlçeden her gün 5 otobüsle Çanakkale'ye giden vatandaşlar, şehitleri anıp geçmişi yad ediyor.

Beylikdüzü'nün 5 mahallesinden her sabah kalkan birer otobüs, ilçe sakinlerini gün boyunca Anafartalar, Çanakkale Şehitler Anıtı, Conk Bayırı, Arı Burnu, Ertuğrul Tabyası, Seyit Onbaşı ve Seddülbahir gibi Çanakkale Savaşı'nın yaşandığı yerlere götürüyor. Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen gezide vatandaşlara sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam için ikramlar yapılıyor.

Reklam
Reklam

Geziye gitmek isteyenler için kayıtların devam ettiği belirtilirken, cuma günü gerçekleştirilecek geziye şehit aileleri, gaziler, depremzede aileler ve engelli vatandaşlar katılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz