Beylikdüzü Belediyesi TIR Parkını Büyütüyor

Beylikdüzü'nde Yakuplu Mahallesi Liman Yolu üzerinde 25 dönüm alana kurulan TIR parkına ilave olarak 54...

Beylikdüzü'nde Yakuplu Mahallesi Liman Yolu üzerinde 25 dönüm alana kurulan TIR parkına ilave olarak 54 dönüm daha park alanı inşa ediliyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, son yapılan çalışmalarla tır parkını 79 dönüme çıkardıklarını söyledi. Uzun, “İlave yapılan TIR parkı bölgede yaşanan trafik meselesine çare olacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından en kısa sürede parkı hizmete açacağız.” dedi. Marmara ve Yakuplu Mahallesi yolu üzerine park edilen TIR'lardan kaynaklanan trafik yoğunluğu çözeceklerini aktaran Uzun, “Park hizmete açıldığında taşımacılıkla uğraşan firma ve şoförlerimiz rahat edecek. Her türlü sosyal ve insani ihtiyaçların karşılanacağı nezih bir yer olacak.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: