Beylikdüzü Belediyesi Yeni Logosunu Arıyor

Beylikdüzü Belediyesi, kurum kimliğini farklılaştırmak amacıyla başlatacağı “Logo Yarışması” ile yeni logosunu belirleyecek.Örnek bir ilçe...

Beylikdüzü Belediyesi, kurum kimliğini farklılaştırmak amacıyla başlatacağı “Logo Yarışması” ile yeni logosunu belirleyecek.

Örnek bir ilçe olma yolunda ilçeyi geliştirmek için önemli projelere imza atan Beylikdüzü Belediyesi, kurum kimliğinde kullanılacak logonun seçilmesi maksadıyla “Logo Yarışması” düzenliyor. Yarışmaya profesyonel ve amatör herkes katılabilirken, her katılımcı en fazla 3 eserle başvurabilecek ve tasarımlarda mutlaka “Beylikdüzü Belediyesi” yazısı kullanılacak.

12 Nisan’da başlayacak yarışma başvuruları 17 Mayıs’ta son bulacak, yarışma sonuçları ise 25 Mayıs’ta açıklanacak. Birincilik ödülü 10 bin TL olarak belirlenirken, 3 mansiyon ödülü ise bin TL. Yarışmaya katılmak isteyenler, başvuru formunu ve şartnameyi http://www.beylikduzu.bel.tr/ web sitesinden edinebilir.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz