Beylikdüzü Belediyesi’nin Kurduğu Emekli Lokaline Büyük İlgi

Emeklilerin buluşup birlikte vakit geçirmeleri amacıyla Beylikdüzü Belediyesi tarafından kurulan “Emekliler Lokali” büyük ilgi görüyor.Beylikdüzü...

Emeklilerin buluşup birlikte vakit geçirmeleri amacıyla Beylikdüzü Belediyesi tarafından kurulan “Emekliler Lokali” büyük ilgi görüyor.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bir süre önce hizmete açılan “Emekliler Lokali” vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Cumhuriyet Caddesi, Fatih Sultan Mehmet Camii karşısında bulunan koruluğun içerisindeki Emekliler Lokali, vatandaşlara kaliteli ve nezih bir ortam sunuyor. Emeklilerin sosyal yaşamdan kopmamalarını, boş zamanlarını modern bir mekanda geçirmelerini ve sosyal-kültürel aktivitelerden yararlanmalarını sağlamak hedefiyle projelendirilen lokal, günün her saatinde emeklilerden büyük ilgi görüyor. Emekliler Lokali, huzur veren ortamı ile haftanın her günü 08.00-22.00 saatleri arasında hem erkek hem de bayan misafirlerine hizmet veriyor. Lokale gelen vatandaşlar vakitlerini sohbet ederek, gazete, dergi ve kitap okuyarak geçiriyorlar.

Reklam
Reklam

Lokali bölgeye kazandırdığı için Başkan Yusuf Uzun'a teşekkür eden Emekliler Lokali misafirleri, “Böyle bir mekânı hasret içinde bekliyorduk. Şimdi çok mutluyuz” diyerek Uzun’a çalışmalarında başarılar dilediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: