Beylikdüzü Mahalle Meclisi okulda toplandı

Beylikdüzü Mahalle Meclisi bu kez okulda yapıldı!

Vatandaşla sık sık bir araya gelen Başkan Uzun, Mahalle Meclisi programında bu kez Kavaklı’daydı. Aynı gün Belediyede ‘Halk Meclisi Toplantısı’ yapıldı; ilçe halkı, Başkan Yardımcısı Yeşil’le buluştu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un katıldığı ve halkın büyük ilgi gösterdiği Mahalle Meclisi toplantısı, bukez bir okulda düzenlendi. Galip Balkan İlköğretim Okulu’nun Salonu’nda düzenlenen Kavaklı 2 Mahalle Meclisi Toplantısı’na, Başkan Uzun’la birlikte AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ile birlikte Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert ve Efrahim Yeşil, birim müdürleri, mahalle muhtarları, bazı okul müdürleri de katıldı.

Reklam
Reklam

Başkan Uzun konuşmasında; “Vatandaş olarak sorumluluğumuz sadece mahallemize veya ilçemize karşı olmamalı; İstanbulumuzu da düşünmeli sorunlar için yeni fikirler üretmeliyiz.” diye konuştu. Başkan Uzun, Beylikdüzü’nün yeni ilçe olmasına karşın belediye olarak çoğu birimde kurumsallığı yakaladıklarını ifade etti. Belediye Başkanı Uzun programda daha sonra vatandaşların yönelttiği soruları yanıtladı.

Başkan’dan ‘Spor Salonu’ sözü!

Başkan Uzun, okula gelişi ve ayrılışında öğrenciler tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı. Daha sonra Galip Balkan İlköğretim Okulu ve yanında bulunan Fatma Şensoy İlköğretim Okulu önündeki yol ve bahçede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Uzun, eksiklerin giderilmesi için talimat verdi. Başkan Uzun ayrıca, Kavaklı 2 Mahallesi halkına iki okul arasında olan arsa üzerinde de bir Spor Salonu yapılacağının müjdesini verdi.

Halk Meclisi’nde sorunlar çözülüyor

Beylikdüzü Belediyesi’nin perşembe günleri gerçekleştirdiği olağan “Halk Meclisi Toplantısı” vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor. Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil katıldı. Vatandaşı tek tek dinleyen Yeşil, sorunların kısa sürede çözüleceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz