Beylikdüzü - Topkapı Metrobüs Seferleri Başladı

İstanbul Valiliği, Beylikdüzü - Topkapı arasındaki metrobüs seferlerinin başladığını duyurdu. Valilik, olaylar sebebiyle iki polis...

İstanbul Valiliği, Beylikdüzü - Topkapı arasındaki metrobüs seferlerinin başladığını duyurdu. Valilik, olaylar sebebiyle iki polis memurunun yaralandığını belirtti.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Güvenlik önlemleri kapsamında iptal edilen Metrobüs seferlerinden Beylikdüzü - Topkapı hattında normal seferlerin başlatılmasına karar verildi. Ulaşımla ilgili alınan diğer tedbirler bu saat itibariyle sürdürülmektedir." denildi.

Açıklamada ayrıca, "Şişli Mecidiyeköy bölgesinde güvenlik görevini yürüten polislerimize marjinal bir grup tarafından yapılan demir bilye ve taşlı saldırıda iki polis memurumuz yaralandı. Hastanede tedavileri devam eden polis memurlarının Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kafa ve ayak travması sebebiyle tedavileri sürdürülüyor. Olayla ilgili demir bilye ve sapanlarıyla dört marjinal grup üyesi gözaltına alındı. Müdahalelerde gözaltına alınanların sayısı toplam 20'ye ulaştı." ifadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: