Beylikdüzü, Türkiye Tekerlekli Kayak Şampiyonası’na Ev Sahipliği Yapacak

İSTANBUL (İHA) – Beylikdüzü’nde düzenlenecek olan ve Türkiye’de ilk defa yapılacak Tekerlekli Kayak Şampiyonası'na Gürpınar...

İSTANBUL (İHA) – Beylikdüzü’nde düzenlenecek olan ve Türkiye’de ilk defa yapılacak Tekerlekli Kayak Şampiyonası'na Gürpınar ilçesi ev sahipliği yapacak.

Gürpınar sahilinde gerçekleştirilecek olan şampiyona öncesi, Beylikdüzü Belediyesi’nin aralıksız süren çevre yapılandırma çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.

Çalışmaları yakından takip eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Tekerlekli Kayak Şampiyonası’nın 12'incisini Beylikdüzü Gürpınar sahilinde gerçekleşeceğini belirterek, “Beylikdüzü her şeyden önce kişi başına düşen metre karesinin bolluğu ile ve yaklaşık 14 kilometre civarı sahil bandıyla, birçok spor branşında her geçen gün kendini çok belirgin bir şekilde ifade eden bir ilçemiz. 18-19 Mayıs’ta başlayacak ve 2 gün sürecek olan şampiyona Cuma akşamı itibari ile Beylikdüzü merkezde bir kortejle programı başlatmış olacağız. Hafta sonu yaklaşık 200’ün üzerinde sporcumuz burada yarışacaklar. Ben bütün İstanbullu vatandaşlarımızı bu etkinliğe davet etmek istiyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu etkinliğe Kıraç konseri ile başlamak istediklerini ancak Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen saldırı sebebiyle konseri ileri bir tarihe ertelediklerini dile getirdi.

Tekerlikli Kayak Sporcularından Sebahattin Oğlago ise, Türkiye’de ilk tekerlekli kayak sporunu başlattıklarının altını çizerek, “Türkiye Şampiyonası'nı Beylikdüzü Gürpınar sahilinde yapıyoruz. Burada çalıştığımız emeğin karşılığını madalya alarak sonlandıracağız. Bunun için mücadele edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: