Beylikdüzü'nde Asfalt Çalışmaları Hızla Sürüyor

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte çetin geçen kış koşulları nedeniyle Beylikdüzü'ndeki sokak ve caddelerde zarar...

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte çetin geçen kış koşulları nedeniyle Beylikdüzü'ndeki sokak ve caddelerde zarar gören yolların onarımına başlandı.

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kış koşullarının en yoğun şekilde hissedildiği ilçede, kar temizleme ve tuzlama çalışmaları sırasında zarar gören cadde ve sokaklardaki yollarda, hava şartlarının düzelmesi ile birlikte yama ve asfaltlama çalışmalarına başladı. Ekipler, yakın zamanda Atatürk Bulvarı ile Enver Adakan Caddesi'nin kesiştiği bölgede zarar görmüş olan yol, düzenlenerek kullanışlı hale getirdi.

Reklam
Reklam

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hasar görmüş sokak ve caddelerde çalışmalara hızla devam edeceğini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun " İlçemizde havaların ısınması ile birlikte asfalt yapılabilecek ortam oluştu. Ekiplerimiz her gün çalışmalarını hızla sürdürerek sorunlu cadde ve sokakları daha güzel ve kullanışlı hale getirecekler" dedi.

Yetkililer, ilçede, 2012 yılı boyunca yaklaşık 40 bin ton asfalt ile yama çalışmalarının gerçekleştirileceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: