Beylikdüzü'nde Bayram Ziyaretleri

İSTANBUL (A.A) - Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ramazan bayramı dolayısıyla Iraklı hasta ve savaş mağdurlarını ziyaret etti.

İSTANBUL (A.A) - Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ramazan bayramı dolayısıyla Iraklı hasta ve savaş mağdurlarını ziyaret etti.

Beylikdüzü Belediyesi'nden yapılan açıklamada Başkan Uzun'un, Irak-ta iç savaşta yaralanan ya da hastalanan Iraklı vatandaşları ziyaret ettiği bildirildi.

Açıklamada, Beylikdüzü Medicana Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşları tek tek odalarında ziyaret eden Başkan Uzun'un aynı hastanede Irak'ta yaşanan iç savaş nedeniyle hastalanan ya da yaralanan çocuk ve yetişkinleri de ziyaret ettiği ve hastalara geçmiş olsun dileklerini ilettiği bilgisine yer verildi.

Reklam
Reklam

Başkan Uzun'un ilçede bulunan Avrupa Huzurevi ve Hüsnü Ayık Omurilik Felçlileri Rehabilitasyon Merkezi'ni de ziyaret ettiği aktarılan açıklamada, Uzun'un "Bu tür ziyaretlerin hiç aksatılmadan yapılması gerekir. Hepimiz bir gün yaşlanacağız, başımıza her an her şey gelebilir, engelli bir birey haline gelebiliriz. Bu vatandaşlarımızı hem bu güzel günlerde, hem de her zaman ziyaret ederek hallerini hatırlarını sormalıyız. Onları yalnız bırakamayız" ifadelerine yer verildi.

Muhabir: Kenan Irtak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: