Beylikdüzü'nde Mezuniyet Coşkusu

Yaşar Acar Fen Lisesi ve İhlas Koleji Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen mezuniyet töreni, Beylikdüzü Belediye...

Yaşar Acar Fen Lisesi ve İhlas Koleji Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen mezuniyet töreni, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil’in de katılımıyla gerçekleşti.

2012-2013 eğitim-öğretim yılının sonuna gelinmesiyle birlikte, Beylikdüzü'nde mezuniyet kutlamaları başladı. İhlas Koleji Anadolu Lisesi ve Yaşar Acar Fen Lisesi’nin son sınıf öğrencilerinin mezuniyet törenlerine katılan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, “Eğitimi her zaman destekliyoruz” mesajı verdi.

Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u temsilen katıldığı programlarda konuşan Yeşil, öğrencileri tebrik ederek, "Öğrencilerimiz bugün mezun oluyor. Çocuklarımıza bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Öğrencilerden beklentimiz, vatana ve millete hayırlı birer evlat olmalarıdır" dedi.

Reklam
Reklam

Programlara şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: