Beylikdüzü’nde Olası Yağışlı Havalara Karşı Tedbir

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, artması beklenen yağmur yağışları dolayısıyla alt yapı önlemlerini almaya başladı.

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkının alt yapı ve yol sorunları ile karşılaşmaması için büyük çaba harcıyor. Belediye Fen İşleri ekipleri, yaklaşık bir aydır öncelikle acil olan bölgelerde yağmur suyu kanalları ile ızgaraların bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Gerekli görülen tüm bölgelerde bakım ve onarım çalışmalarının yapılacağını belirten yetkililer, “Beylikdüzü’nün rahatını hep bir adım ötesine taşımak için çalışıyoruz” şeklinde konuşarak, kanal ve ızgara çalışmalarında 1adet vidanjör, 1 adet kombine araçla birlikte 4 adet personelin görev aldığını ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Bir ilçenin çehresi bize “O” ilçe hakkında birçok fikir verir. Beylikdüzü modern kent yapısı, şehir görüntüsü ve düzenli yol yapısıyla ferah ve rahatlıkla yaşanabilecek, çok sayıda ilçeye örnek teşkil eden bir ilçedir. Dolayısıyla bu yaşam standardını daha da geliştirmek için Beylikdüzü’nün tüm ihtiyaçlarını yakından takip edip, gidermeye çalışıyoruz” dedi.

Yetkililer tarafından ilçe genelinde diğer alt yapı faaliyetlerinin de aralıksız olarak sürdürüldüğü kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: