Beylikdüzü’nde Ramazan 24 Saat Yaşanıyor

Ramazan’ın son günlerini yaşayan Beylikdüzü Ramazan Kasabası bu kez, şiir kitapları ile TV’lerde sunduğu keyifli...

Ramazan’ın son günlerini yaşayan Beylikdüzü Ramazan Kasabası bu kez, şiir kitapları ile TV’lerde sunduğu keyifli programlar sayesinde takipçilerinin gönlünü kazanan Serdar Tuncer’i ve Best FM Dj’lerinden “Gazoz Kapağı” adlı programı ile tanınan Cem Aslan’ı ağırladı.

Beylikdüzü’nde Ramazan dolu dolu yaşanmaya devam ediyor. Son günleri vatandaşlarla iç içe, daha yoğun geçirmek için programlarına sürat veren Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan Kasabası’nda iftar ve sahur programlarının yanı sıra, Serdar Tuncer’in manalı şiirleri ve konuşmaları ile sohbeti bol bir geceye tanık olurken, radyocu Cem Aslan’ın mizahi konuşmalarıyla da keyifli anlar yaşadı.

Reklam
Reklam

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun hem iftarlarda hem de sahurda vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Uzun’un da katıldığı, Adnan Kahveci Mahallesi Hz. Ali Camii önünde düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirilen iftar yemeği güzel görüntülere sahne oldu. Adnan Kahveci iftarının ardından Başkan Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından Büyükçekmece ve Silivri YKM’leri için organize edilen kaynaşma iftarına da katıldı.

Her gece Semerkant TV’de “Sahur Meclisi” adlı programı sunan Serdar Tuncer bu kez Beylikdüzü’ndeydi. Sunduğu programlar ve şiirleri ile herkesin büyük beğenisini toplayan Tuncer, şiirler okudu ve eski Ramazan uygulamalarından bahsetti. Dizi ve sinemalarda geçmişin doğru anlatılmadığını ifade eden Tuncer, “Ecdadımızı dizilerde, sinema filmlerinde değil, gerçek tarih sayfalarında arayınız” dedi.

Best FM’in sevilen Dj’lerinden Cem Aslan da etkinlik alanında sevenleri ile bir araya gelerek, vatandaşların kendisi hakkında merakla yönelttikleri soruları içtenlikle cevapladı.

Reklam
Reklam

Ramazan ayının sondan bir önceki sahuru da Beylikdüzü Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirildi. AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ve yoğun katılımla gerçekleşen sahura, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Nurettin Nebati, Mehmet Muş, Bülent Turan ve Harun Karaca, Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, il teşkilat mensupları, gençlik kolları üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşlarla siyasilerin birbiri ile iç içe olduğu ortamda, Beylikdüzü Ramazan ayının en güzel sahur programlarından birine tanık oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: