Beylikdüzü’nde Son İki Ayda 2 Bin 400 Metre Yeni Yol Açıldı

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmalarını hızlandırarak son iki ay içerisinde 2 bin 400...

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmalarını hızlandırarak son iki ay içerisinde 2 bin 400 metre uzunluğunda yeni yol açtı. İlçe halkına konforlu bir yaşam sunma amacıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü; çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini ve Beylikdüzü genelinde birçok mahallede yeni yollar açıldığını belirtti.

Yoğun bir çalışma temposu içinde olan ekip tarafından sadece temmuz ve ağustos aylarında 2400 m uzunluğunda yeni yol açıldı. Açılan yollara 32.3 ton malzeme serimi yapıldı. Yeni yol açma faaliyetlerinin özellikle Beylikdüzü’nün ihtiyaç duyulan sokak, cadde ve mahallelerinde sürdürüleceğini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Beylikdüzü’nün çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Bizler için en küçük ayrıntının bile halkın refahını sağlama noktasında büyük önemi var. Hizmetlerimizi bu anlayışla yapıyor, ilçenin eksiklerini gidermeye hızla devam ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: