Beylikdüzü’nde strateji bürosu

Beylikdüzü Belediyesi strateji bürosu, gençleri bilgilendiriyor

Beylikdüzü Ramazan Kasabası’ndaki standı vatandaşlardan büyük ilgi gören Strateji Bürosu, AB fonlarıyla ilgili olarak gençleri bilgilendirmeyi sürdürüyor.

Beylikdüzü Gençlik Meclisi üyeleri, Beylikdüzü Belediyesi Strateji Bürosu’nun Etkinlik Alanı’ndaki standını ziyaret ettiler. AB Hibe Fonları ve Ortak Gençlik çağrılarının ele alındığı ziyarette gençler sorularına cevap bulurken, Beylikdüzü Belediyesi Baskan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil de hazır bulundular. Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Beylikdüzü Belediyesi Strateji Geliştirme Bürosu’nun 2012 yılı Ekim ayında başlatacağı ve 5 ay sürecek olan gençlerin gelişimini, yeniliklere uyum sağlamasını destekleyen "Beylikdüzü İyilik Hareketi" adlı projede Gençlik Meclisi’nin de önemli rol üstleneceğini vurguladı. Yalçın, bu proje kapsamında Beylikdüzü gençlerinin bir adım daha ileriye taşınacağının, gençlerin ulusal ve uluslararası platformlarda bulunma fırsatı sunacağının müjdesini verdi.

Reklam
Reklam

Proje, Gençlere Önemli Fırsatlar Sunuyor

Strateji Geliştirme Bürosu personeli proje koordinatörü Tuğba Özdek de Avrupa Birliği'nin gençlere sunmuş olduğu proje fırsatlarından bahsederek, güzel projelere imza atılabileceğini vurguladı.

Gençlik Meclisi Başkanı Ercan Albeniz de idari yapılanmalarından, yaptıkları aktivitelerden bahsederek, sözü meclis kurul üyelerine bıraktı. Gençlik Meclisi üyelerinin istek ve taleplerini iletmesinin ardından davet için teşekkür eden Ercan Albeniz, her zaman dayanışma içinde olacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz