Beylikdüzü’nde Yusuf Güney Rüzgarı

Beylikdüzü Belediyesi`nin Ramazan etkinlikleri kapsamında ünlü pop sanatçısı Yusuf Güney sahne aldı

Güney, söylediği şarkıların yanı sıra sahnede Karadeniz yöresi oyunlarını sergilemesiyle de büyük ilgi gördü.

Ramazan ayı boyunca Beylikdüzü Belediyesi etkinlik alanında son sürat devam eden eğlencelerde sahne alan Pop Müzik Sanatçısı Yusuf Güney, söylediği şarkılarla alanı dolduran hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Beylikdüzü Belediyesi Ramazan Kasabası’nda sahne alan ünlü sanatçı, söylediği şarkıların yanı sıra yöresel oyunlarda gösterdiği performansla da büyük beğeni topladı. Sahneye çıkarttığı bir hayranı ile horon tepen ve kolbastı oynayan Güney’i hayranları coşku içerisinde alkışladı.

Reklam
Reklam

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın tarafından sahnede kendisine çiçek takdim edilen Güney, gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti. Ramazan etkinliklerinin doludizgin devam ettiğini dile getiren Başkan Yardımcısı Yalçın, vatandaşları her zaman alana davet etti.

Başkan Uzun Alanda Vatandaşlarla…

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da Çanakkale gezisi öncesinde Ramazan Kasabası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Herkesin sorunları ile tek tek ilgilenen Başkan Uzun, çocukların ‘Daha çok konser istiyoruz’ şeklindeki isteğine, “Herkes konser izlemekten hoşlanmayabiliyor. Ramazan ayında büyüklerimiz de Ramazan ruhuna yakın şeyler görmek istiyor. Hafta sonu konser, hafta içi de çeşitli etkinlikleri yapıyoruz” diye cevap verdi.

Strateji bürosuna yoğun ilgi

Beylikdüzü Belediyesi Strateji Bürosu’nun Ramazan Kasabası’nda açmış olduğu stant da büyük ilgi görüyor. Özellikle Beylikdüzü’nde bulunan derneklerin bol bol ziyaret ettiği stantta Beylikdüzü ve Avrupa Birliği ile ilgili yapılabilecek projeler görüşülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: