Beyoğlu Köyünde 6’ncı Ihlamur Şenliği Yapılacak

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine bağlı Beyoğlu köyünde bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Ihlamur Şenliği, 24...

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine bağlı Beyoğlu köyünde bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Ihlamur Şenliği, 24 Haziran 2012 Pazar günü gerçekleştirilecek.

2011 yılında “Ihlamur Ağası” seçilen Necdet Düzgen, Beyoğlu köyünde yapılacak şenliklerle ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu “Geçen yıl 5’ncisi yapılan şenlikte Ihlamur Ağası seçildim. Bu yıl yapılacak şenliklerin daha etkin geçmesi için bir dizi program hazırladık. Ihlamur şenliğine tüm Şarköy halkını, Mürefte, Hoşköy beldelerimizde yaşayan vatandaşlarımızı, köylerimizi ve misafirlerimizi davet ediyoruz. Güzel bir Pazar günü geçirmeniz, ıhlamur kokuları altında yapılan programı izlemenizi istiyoruz. Şenliğe katılanlara çeşitli ikramlarda da bulunulacak.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: