Beyoğlu’nda 3 araç kundaklandı

Beyoğlu’nda kimliği belirsiz kişiler park halindeki 3 aracı yakmak istedi. Kundaklanan 3 araçta maddi hasar...

Beyoğlu’nda kimliği belirsiz kişiler park halindeki 3 aracı yakmak istedi. Kundaklanan 3 araçta maddi hasar meydana geldi. Polis, faillerin yakalanması için çalışma başlattı.
Olay, Çukur Mahallesi Serdar Ömer Paşa Caddesi Kurdela Sokak’ta saat 04.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre kimliği belirsiz 5-6 şahıs, sokak üzerinde park halinde bulunan 6 aracın üzerine benzin döktü. Ellerindeki meşalelerle araçları ateşe veren şahıslar olay yerinden kaçtı. Vatandaşların müdahalesiyle 3 aracın alev alması önlendi. Vatandaşlar, evlerinden kovalarla su getirerek yanmakta olan araçları söndürdü.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve itfaiye sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, araçlarda soğutma çalışması yaptı. Polis ekipleri de vatandaşların ifadeleri doğrultusunda saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri detaylı delil çalışması yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz