Beyoğlu'nda Gündüz Vakti Gasp Girişimi

Beyoğlu Kabataş’ta işe gitmeye çalıştığı öğrenilen Erkan Karagöz (35) kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından gasp edilmeye...

Beyoğlu Kabataş’ta işe gitmeye çalıştığı öğrenilen Erkan Karagöz (35) kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından gasp edilmeye çalışıldı. Yaşanan boğuşmanın ardından saldırganlar kaçarken, hafif yaralı Karagöz hastaneye kaldırıldı.

Olay Kabataş İskelesi önünde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İşe gitmeye çalıştığı öğrenilen Erkan Karagöz’ün önü madde bağımlısı şahıslar tarafından kesildi. Cebindeki parayı isteyen şahıslara karşı direnen Karagöz ile şahıslar arasında kavga çıktı. Karagöz, şahıslar tarafından bıçakla yaralanırken, zanlılar hiçbir şey alamadan yaya olarak kaçmayı başardı.

Reklam
Reklam

Hafif şekilde yaralanan Karagöz’e ilk müdahalesi olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı Karagöz ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Karagöz’ün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Erkan Karagöz ile saldırganlar arasında boğuşma meydana geldiğini, Karagöz’ün ‘Polis’ diye bağırdığını ifade eden görgü tanıkları, saldırganların yaya olarak kaçmayı başardığını belirtti.

Polisin zanlıları yakalamak için çalışması sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: