Beyoğlu'nda sokağa taşan masaların kaldırılmasına voleybollu tepki

Beyoğlu’nda belediye ekiplerinin kaldırımı işgal eden masa ve sandalyeleri toplamasına tepki gösteren esnaf, sokakta voleybol...

Beyoğlu’nda belediye ekiplerinin kaldırımı işgal eden masa ve sandalyeleri toplamasına tepki gösteren esnaf, sokakta voleybol oynadı.
Her gün yerli-yabancı binlerce kişinin akın ettiği İstiklal Caddesi’nde, dün ve daha önceki farklı günlerde belediye ekipleri kaldırım işgallerini ortadan kaldırmak için uygulama yapmıştı. Belediye ekipleri İstiklal Caddesi Mis Sokak’ta kaldırıma koyulan masa ve sandalyeleri toplamış, esnaf ise kendilerine teblgiat yapılmadığını iddia ederek tepki göstermişti.
Kaldırımlardaki masa ve sandalyelerin kaldırıldığı Mis Sokak’ta bu gün ise sessiz bir tepki vardı. Belediye ekipleri gün boyu dün yapılan uygulamanın izlerini temizledi. Sokak esnafı ise ilginç bir tepki ortaya koydu. Esnaf, her gün yüzlerce vatandaşın bulunduğu sokağın boşluğunu sokakta voleybol oynayarak protesto etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz