Beyonce Şimdi De Eve Servis Yemek İşine Girdi

ABD'li dünyaca ünlü star 2013 yılından beri uygulamaya başladığı özel bir vegan diyeti artık sipariş ile evlere gönderecek bir şirket kurdu.

Vegan Diyet

Ünlü şarkıcı, 2013 yılında eşi Jay-Z ile birlikte vegan diyete başlamış ve o tarihten itibaren kendini mükemmel hissettiğini her zaman belirtmişti.

Marco Borges Etkisi

Beyonce, dünyanın belki de en ünlü diyetistyen ve egzersiz uzmanlarından Marco Borges ile çalışmaya başladıktan itibaren tüm eski alışkanlıklarını yok ettiğini söylüyor. "Borges Dünyanın En Enerjik İnsanı"

Evet Beyonce'a göre Borges dünyanın en enerjik insanı ve bunu da uyguladığı ve tabii çalıştığı insanlara uygulattığı özel bir vegan diyet sayesinde başarıyormuş. 22 Günlük Beslenme

Borges ile kurduğu 22 Günlük Beslenme programını, evlere servis yemek şirketine dönüştüren Beyonce, bu sağlık hizmetinin herkese ulaşması için bu işe girdiğini söylüyor. Menü fiyatları, 9.5 Dolar ile 16.5 Dolar arasında değişiyor. "Ben Yapabildiysem Herkes Yapabilir"

Beyonce, özellikle beslenme konusunda limitinin olmadığı zamanlar geçirdiğini ama Borges'in programına alıştığını anlatırken, "ben yapabilirsem herkes yapabilir" diyor.

Reklam
Reklam