Beypazarı 2. Müzikal Yetenek Yarışması sonuçlandı

Beypazarı'nda ilköğretim ve lise öğrencileri arasında 2. Müzikal Yetenek Yarışması yapıldı. Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen yarışmaya İlçe...

Beypazarı'nda ilköğretim ve lise öğrencileri arasında 2. Müzikal Yetenek Yarışması yapıldı. Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen yarışmaya İlçe Kaymakamı Mustafa Kaya, Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

İlköğretim okulları ve lise olmak üzere iki kategoride daha önce yapılan yarışmalarda finale kalan öğrenciler sırayla sahne alarak ağırlıklı olarak Türk halk müziğinden oluşan şarkılarını seslendirdi. Beypazarı okullarında görev yapan müzik öğretmenlerinin jüri üyeliği yaptığı yarışmada seslendirilen şarkılar, salondakilerden büyük alkış aldı.

Reklam
Reklam

Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp, "Her öğrencinin bir yeteneği vardır. Bugün burada müzik yeteneği olan öğrencilerimizi izledik. Amacımız bu yeteneklerinizi ön plana çıkarıp, bu yeteneklerinizin başarınıza katkı sağlamasıdır. Başta Kaymakamımız Mustafa Kaya olmak üzere, Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Temür’e, jüri üyesi müzik öğretmenlerimiz ve okul idarecilerine teşekkür ediyor. Gençlerimize başarılarının devamını diliyorum. Ödülleri 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenleyeceğimiz Gençlik Şöleni’nde takdim edeceğiz. Düzenleyeceğimiz programda bu genç yeteneklerimizi herkes dinlemiş olacak." dedi.

Müzikal yetenek yarışmasında ilköğretim okulları kategorisinde Kırbaşı İlköğretim Okulu öğrencisi Elif Koyun birincilik ödülüne, liseler kategorisinde Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Elif Topçi birincilik ödülüne layık görüldü.

Dereceye giren öğrenciler 19 Mayıs 2012 Cumartesi Günü Beypazarı Belediyesi Gençlik Şöleni’nde ödüllerini alacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: