Beypazarı Evi, Türkiye'yi Dolaşıyor

Beypazarı evi şeklinde giydirilmiş tanıtım aracı Türkiye’nin her yerini dolaşarak, tarihi ilçeyi tanıtacak. İlk olarak...

Beypazarı evi şeklinde giydirilmiş tanıtım aracı Türkiye’nin her yerini dolaşarak, tarihi ilçeyi
tanıtacak.

İlk olarak 25 Mart Pazartesi günü Osmaniye’de Cumhuriyet Meydanı’nda tanıtıma başlayan araç, 26 Mart Salı günü Kozan Belediye Sineması önü, 27-28 Mart günleri Adana Uğur Mumcu Meydanı, 29-30 Mart günleri Mersin Adnan Menderes Bulvarı Barış Meydanı, 31 Mart – 01 Nisan günleri Tarsus Cumhuriyet Meydanı’nda tanıtım yaparak, Çukorova turunu tamamladı.

Beypazarı’na geri dönüş yapan tanıtım TIR’ı Çukorova yollarında 10 binlerce kişiye Beypazarı’nı tanıttı. Özellikle Kozan’da Türkçe Olimpiyatları etkinliği ve bölgede yapılan diğer etkinliklerin de olması, Beypazarı TIR'ına olan ilgiyi artırdı.

Reklam
Reklam

Ankara Kalkınma Ajansı’nın desteği ile başarılı bir şekilde tamamladıkları projenin sürdürülebilirliğini sağlamaya çalıştıklarını belirten Beypazarı Ticaret Odası Başkanı Necdet Çalışkan, amaçlarının gezdikleri yerlerde etkin bir şekilde tanıtım yaparak kültür turu gezginlerini Beypazarı’na getirebilmek olduğunu söyledi.

Çalışkan ayrıca projenin uygulamasının başarı ile devam ettiğini belirterek, "Beypazarı’nın tanıtımının etkin ve hızlı bir şekilde çağımız teknolojisi kullanılarak yapılması ve ilçenin doğrudan daha geniş kitlelere ve dünyaya tanıtılması, küresel boyutta yapılacak tanıtım ile Beypazarı’nın turistik kapasitesinin artırılması, ilçedeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) rekabet güçlerinin ve tanınırlıklarının artırılması olarak amaçlanmaktadır." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz