Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Sergisi Açıldı

 Ankara’nın Beypazarı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği el işi, yorgan ve dikiş nakış kurslarının yıl sonu sergisi açıldı.

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği el işi, yorgan ve dikiş nakış kurslarının yıl sonu sergisi açıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Kaplan açılışta yaptığı konuşmada , "Okullar hayat olsun" yaz etkinlikleri kapsamında, kurs açmaya devam edeceklerini belirterek, şimdiye kadar 250 dolayında kurs açtıklarını ve 4 bin 500 mezun verdiklerini söyledi. Açılışa, Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Emniyet Müdürü Bülent Demir, kurum ve kuruluşların müdürleri ve davetliler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: