Beypazarı Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Sevinci

Ankara Üniversitesi (AÜ) Beypazarı Meslek Yüksekokulu (MYO) 17. Mezuniyet töreni yapıldı.Törende konuşan MYO Müdürü Prof....

Ankara Üniversitesi (AÜ) Beypazarı Meslek Yüksekokulu (MYO) 17. Mezuniyet töreni yapıldı.

Törende konuşan MYO Müdürü Prof. Dr. Timur Gültekin "Şimdi artık bizler ve aileleriniz sizlerle gurur duyuyoruz" diyerek “Sizin için artık en büyük sınav şimdi başlıyor. Hayatın sınavından geçecek ve bundan da ders alacaksınız. Sizlerin iş konusunda fazla zorluk çekeceğinizi sanmıyorum. Kendinize, ailenize inanın ve güvenin, vatanınıza ve milletinize olan görevlerinizi yerine getirin.” şeklinde konuştu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Albayrak ise konuşmasında önümüzdeki dönemde bölgeye özgü yeni bir yapılanma içerisinde olduklarını belirtti. Bölgenin yer altı kaynakları bakımından çok zengin olduğunu bildiklerini ifade eden Albayrak, “Bu zenginlikleri değerlendireceğiz. Mevcut programlarımıza ek olarak açacağımız programlarda bunlar dikkate alınacak. Beypazarı bize, biz Beypazarı’na gelecek vadediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

2012 – 2013 dönemi Mezuniyet Töreni’ne Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Berahitdin Albayrak, Beypazarız Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Cengiz Özalp, İlçe Emniyet Müdürü Barış Türkyılmaz, Beypazarı Madensuyu Genel Müdürü Niyazi Ercan, siyasi parti temsilciler ile öğretim görevlileri ve öğrenciler ile velileri katıldı.

Yapılan diploma töreninde okulu birincilikle bitiren Neriman Ertunç’a, ikincilikle bitiren Seval Çınara’a ve üçüncülükle bitiren Melike Tokmak’a diplomaları ve hediyeleri verildi. Ardından mezun olan tüm öğrencilerin diplomalarının verilmesiyle, 2012-2013 mezuniyet töreni sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: