Beypazarı polisi aileleri bilgilendiriyor

Okul-Aile ve Polis İşbirliği Projesi kapsamında Ankara'nın Beypazarı ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, velileri ve öğretmenleri...

Okul-Aile ve Polis İşbirliği Projesi kapsamında Ankara'nın Beypazarı ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, velileri ve öğretmenleri suç çeşitleri ve tedbirleri hakkında bilgilendiriyor.

Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği gençlerin suça karışmasını ve kötü alışkanlıklardan korumak amacı ile Okul-Aile ve Polis İşbirliği Projesi başlattı. Proje kapsamında polis, ilçedeki ilk ve orta dereceli okullarda okul-aile birliği toplantılarına katılıyor.

Son olarak Namık Kemal İlköğretim Okulu'nda düzenlenen okul aile birliği toplantısına katılan Emniyet Müdür Yardımcısı Zeki Şafak, öğrenci velilerini son zamanlarda gerçekleşen suç çeşitleri ve alınabilinecek tedbirler hakkında bilgilendirdi. Şafak, “Sizler her bir öğrencinin velisi olarak geldiniz. Bizler ise tüm öğrencilerin velisi, abisi olarak buraya geldik. Onların geleceği için, onları tehlikelerden ve kötülüklerden uzak tutmak için biz buradayız." dedi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, daha güvenli bir Beypazarı için hep birlikte çalışmak gerektiğini belirterek, olayların anında ‘155 Polis İmdat’ hattına ihbar edilmesini istedi. Yetkililer, her okula bir irtibat görevlisi görevlendirdiklerini de hatırlatarak, görevlinin okul aile birliği toplantılarına katıldığını, gençleri ve velileri bilgilendirdiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz