Beypazarı Tanıtım TIR'ı Yola Çıkmaya Hazır

Beypazarı Ticaret Odası’nın projesi kapsamında yapılan Beypazarı Tanıtım Aracı yola çıkmaya hazırlanıyor. Beypazarı Ticaret Odası'nın...

Beypazarı Ticaret Odası’nın projesi kapsamında yapılan Beypazarı Tanıtım Aracı yola çıkmaya hazırlanıyor.

Beypazarı Ticaret Odası'nın (BTO) Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Beypazarı Kaymakamlığı ve Beypazarı Belediye Başkanlığı ortaklığı ile 'Gelenekten Geleceğe Beypazarı' projesi kapsamında yapımı tamamlanan 'Beypazarı Mobil Tanıtım Aracı' aralık ayının ilk günlerinde Denizli, Manisa, Selçuk ve İzmir’e gidecek.

Mobil tanıtım aracı, Beypazarı karoser sanayii yapımı, yarı römorkun tarihi Beypazarı evi şeklinde giydirilmesi ile hazırlandı. Tanıtım aracı Türkiye’nin her yerini dolaşarak Beypazarı’nı ilçeye gelemeyenlere gösterecek. İlk olarak 1 Aralık Cumartesi günü Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’nda tanıtıma başlayacak araç, 2 Aralık Pazar günü Manisa Merkez, 3 Aralık Pazartesi Günü Selçuk'ta (İzmir) Beypazarı tanıtımını yapacak. TIR, 6- 9 Aralık tarihleri arasında ise İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda gerçekleşecek Travel Turkey İzmir Fuarı'nda İzmirliler ile buluşacak.

Reklam
Reklam

Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Necdet Çalışkan, “BTO’nun bugüne kadar Beypazarı adına yapmış olduğu birçok faaliyet var. Ama Beypazarı Mobil Tanıtım TIR'ı elle tutulur, somut bir proje. Türkiye'deki birçok ili gezerek her yönü ile Beypazarı tanıtımına katkı sağlayacak.” dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı M.Cengiz Özalp ise Beypazarı’nın sadece turizm değil, sanayi ve tarımının tanıtımına katkı sağlayacaklarına inandıkları mobil tanıtım aracı ile Beypazarı yöresel ürünlerinden Beypazarı kurusu, Beypazarı havucu, erişte, tarhana gibi ürünlerin ikramı ve tanıtımının yapılacağını kaydetti. Başkan Özalp, tanıtım için gidilen güzergahtaki Beypazarılıları da destek için beklediklerini belirtti.

Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya da tüm Beypazarılılara mobil tanıtım aracının hayırlı olması temennisinde bulundu. Ankara Kalkınma Ajansı’na ve Beypazarı Ticaret Odası yetkililerine projedeki katkılarından dolayı teşekkür eden Kaya, Beypazarı'nın, yapılacak tanıtımlarla önümüzdeki turizm sezonunu daha da yoğun geçireceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz